Interviews

Hieronder vind je de interviews die door leden van het lectoraat werden gegeven met diverse tijdschriften en periodieken op het gebied van ICT en onderwijsinnovatie.

Durf te experimenteren - Peter van 't Riet - 2011
Interview met SURFspace - SURFspace (www.surfspace.nl) is dé interactieve portal voor én door ICT&Onderwijs professionals. Voor actuele informatie en de laatste ICT-trends op het gebied van hoger onderwijsinnovatie en onderzoek ben je hier op de goede...

Leren met Windesheim-triviant - Sander Lindenburg. - 2010
Verschenen in De Stentor van 22 september 2010 - ZWOLLE - Windesheim heeft zijn eigen eiland. Huurprijs: 1000 euro per jaar. Het ligt in Second Life, een virtuele wereld op internet waar onderwijsvernieuwing wordt toegepast.

Elektronisch Leerdossier - Interview met Peter van 't Riet en Leo Lenssen over het Elektronisch Leerdossier (ELD) in Informatieblad over het Elektronisch Leerdossier, Jrg. 2, Nr. 1, maart 2008.

ICT-bewustzijn van docenten - Interview met Peter van 't Riet over ICT-bewustzijn van docenten in VIVES 103, Vakblad ten behoeve van [ICT] vernieuwingen binnen het onderwijs, februari 2010, pag. 30-31.

Interview Peter van 't Riet in SURFmagazine - Interview van Peter van 't Riet in SURFmagazine (2010, nr. 1) over de ICT in de Master Leren en Innoveren van de Hogeschool Windesheim

Onderwijs met Virtuele Werelden - Interview met Wim Trooster in SURF Magazine 2011 nr. 2.